начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Законоустановен срок за даване на обратен отговор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Законоустановен срок за даване на обратен отговор

Мнениеот hrvictory » 26 Мар 2008, 22:49

Наскоро се сблъсках със следния случай. Бях поканен на интервю за работа. Отидох на интервюто, всичко мина перфектно и накрая след интервюто ни казаха, че ще получим обратен отговор в срок до 10 работни дни на електроният адрес, който сме посочили или на телефона за обратна връзка също посочен в автобиографията. Изтекоха 11 (единадесет) работни дни и не получих отговор по нито един от двата посочени начина. Питането ми е : Има ли законоустановен такъв срок и в какви граници? Ако има неизпълнение на този срок, как и къде да търся правата си? Благодаря предварително.
hrvictory
Нов потребител

Мнениеот Karakochev » 26 Мар 2008, 22:53

Нямате никакви права. Това е интервю - ако искат ще ви се обадят.

Освен ако не твърдите дискриминация на расова , полова или сексуална основа;))))
Karakochev
Потребител

Re: Законоустановен срок за даване на обратен отговор

Мнениеот nadsmivamse » 27 Мар 2008, 13:56

hrvictory написа: Бях поканен на интервю за работа. .

И какво искате - държите да Ви кажат/напишат , че няма да Ви вземат на работа ли ?
Ами добре - казвам/пиша Ви го ... :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Още малко и ще искате да ги накажете защо не са Ви взели на работа ...
nadsmivamse
Нов потребител

Назад към Трудово право