начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Как мога да се защитя?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как мога да се защитя?

Мнениеот ivetkiprova » 28 Ное 2007, 15:16

Работя като медицинска сестра в МБАЛ-ЕООД.Не зная дали е отразено разположението на работещите в колективния трудов договор,но в индивидуалния ми не е споменато как трябва да полагам разположение като анестезиологична сестра.Всеки месец ми се залага в работния график освен норматива часове за отработване и две семици на разположение :cry: През тези две седмици съм от 7:00 до 13:00 на работното си място,а след това до 7:00 на следващия ден съм извън територията на болницата.В почивните дни съм само на разположение.При устното ми заявяване пред медицинския управител и главната медицинска сестра,че не желая да полагам втората седмица,ми се предложи,след като не желая,да напусна болницата.Не искам да обяснявам останалото ,защото е безкрайно обидно като отношение.Жалко е ,че има кой да поеме работата,но...Просто вече не знам как да постъпя и да се защитя.Извинявам се,че съм толкова обстоятелствена и на моменти не особено ясна!
ivetkiprova
Нов потребител

Мнениеот zelen » 28 Ное 2007, 18:37

Според мен имате две възможности:
1. да продължите така до незнайно кога и
2. да се опитате да защитите правата си.
zelen
Потребител

Назад към Трудово право