- Дата и час: 24 Ное 2024, 09:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
назначаване в съдебната система-преса
|
|
Anonymous написа:Андреа написа:Другите и да са с връзки, поне само те си знаят. Тоя всеки ще го сочи с пръст. Даже малко ми е жал ...
Жал ли?! Ето няколко стиха от най-нежния и раним наш лирик - Димчо Дебелянов!
"Смешна жал, нелепа жал,
в грохотно, жестоко време! "
- gega
- Потребител
Радвам се, че най-сетне завършилите СУ признават, че и измежду тях има много връзкари и неспособни, какъвто е синът на Александър Воденичаров.
Лично аз не познавам Асен Воденичаров, но баща му проф. Воденичаров ми е преподавал по Административно право и процес. Весел и засмян по всяко време. Не мога да разбера какво толкова му се възхищаваха колегите ми. Мен пък никога не може да ме впечатли даден преподавател с това, че е сантиментален като личност. Сега вече разбирам, че в стила на проф. Воденичаров е да се държи като света вода ненапита. Но много ми се иска да се намери някой студент, който да го попита директно по време на лекции какво мисли за това, че синът му е станал съдия не благодарение на спечелен конкурс, а благодарение на връзките на баща си. Пък да видим тогава какво би могъл да каже проф. Воденичаров, като го хванат на тясно без да е очаквал...
Лично аз не познавам Асен Воденичаров, но баща му проф. Воденичаров ми е преподавал по Административно право и процес. Весел и засмян по всяко време. Не мога да разбера какво толкова му се възхищаваха колегите ми. Мен пък никога не може да ме впечатли даден преподавател с това, че е сантиментален като личност. Сега вече разбирам, че в стила на проф. Воденичаров е да се държи като света вода ненапита. Но много ми се иска да се намери някой студент, който да го попита директно по време на лекции какво мисли за това, че синът му е станал съдия не благодарение на спечелен конкурс, а благодарение на връзките на баща си. Пък да видим тогава какво би могъл да каже проф. Воденичаров, като го хванат на тясно без да е очаквал...
- Diana.
Михаела написа:Асен Воденичаров е Човек, Личност и Професионалист. И вместо да плюете срещу него и да си губите времето - използвайте го пълноценно. И ви пожелавам да достигнете поне една частица от нивото на Асен Воденичаров.
Колко смешно и тъпо По-голяма тъпотия не мисля, че някой може да каже. Единственото, което си права е, че нема смисъл да си губим времето с това мамино синче. На тати и на мама доброто дете
- Гост
А вие защо драпате да се намъкнете в тогичка, а? Просто защото адвокатурата ви изплюва и понеже не ставате за адвокати, търсите нивото си на некомпетентност в съд и прокуратура. Ето за това системата куца, не защото има мамини синчета, а защото има злобни некадърници, които ще умрат от глад, ще си продадат душата и тялото ако щеш дори, само и само да се намъкнат в тога. Нищо, че не знаят каква е разликата между поръчка и изработка.
- адвокат Димитрова
адвокат Димитрова написа:А вие защо драпате да се намъкнете в тогичка, а? Просто защото адвокатурата ви изплюва и понеже не ставате за адвокати, търсите нивото си на некомпетентност в съд и прокуратура. ----Нищо, че не знаят каква е разликата между поръчка и изработка.
Злобно е това, колега Димитрова. И не е по темата. Хората са различни и темата е за това, че който има желание да стане адвокат, съдия, прокурор или следовател, да има правото на равен старт с останалите.
Не беше далече времето, когато адвокатурата също беше с лимитирана бройка и общо взето трябваше някой да умре или да напусне, за да влезе нов човек. Тогава голямата битка на връзките беше там. Останалите чинно заминаваха по разпределение, където ги пратят. Да съм казала нещо лошо за адвокатурата?
- Mi-Lena
aman ot zlobari
i aleksandyr i asen vodenicharovi gi poznavam lichno i dvamata sa profesionalisti s kachestva , koito polovinata ot foruma nqmat , taka che stiga ste gi pluli. kogato edin chovek kato asen e kadyren toi ste raste v jerarhiqta , a stajyt koito ima kato jurist mu pozvolqva, vqrno pomognato e malko , no puk e strahoten chovek i sydiq i go zaslujava tova mqsto v SGS. sto pyti predpochitam nqkoi kato nego otkolkoto sluchaino dobral se zloben kompleksar, koito ima da vrysta na celiq svqt kato vsichki koito samo pluete bez dori da poznavate horata.
- kolegata
Re: aman ot zlobari
kolegata написа:i aleksandyr i asen vodenicharovi gi poznavam lichno i dvamata sa profesionalisti s kachestva , koito polovinata ot foruma nqmat , taka che stiga ste gi pluli. kogato edin chovek kato asen e kadyren toi ste raste v jerarhiqta , a stajyt koito ima kato jurist mu pozvolqva, vqrno pomognato e malko , no puk e strahoten chovek i sydiq i go zaslujava tova mqsto v SGS. sto pyti predpochitam nqkoi kato nego otkolkoto sluchaino dobral se zloben kompleksar, koito ima da vrysta na celiq svqt kato vsichki koito samo pluete bez dori da poznavate horata.
Колега,я да вземеш да ни светнеш какво означава "помогнато е малко"! Единствения ориентир в живота на Сашката е ДАЛАВЕРАТА! Където е тя,там е и той! Таткото осигурява дипломи срещу заплащане /познавам рядък .............,завършил в Благоевград за една година/ на мутри,мутреси и ченгета! А синчето е рядък корифей и за една година в СРС е придобил необходимия опит,та сега му е време за СГС! И не ми говори за стажа,който има Асенчо,защото преподавателската работа,бизнеса на "адвокат" /защото е бизнес и нищо друго/ изобщо не могат да се сравняват с работата като съдия,прокурор и следовател. От такива като Воденичарови,Зартови и подобни на тях,сме го докарали до това положение - да ни плюят хората и да ни смятат за некадърници. За да станеш читав съдия,прокурор или следовател трябва да започнеш от най-ниското, защото е невъзможно добре да летиш,преди да си се научил да ходиш. P.S. След като Асенчо е страхотен човек,защо не вземеш да му звъннеш,белким е свободен,та да поинтимничите на спокойствие, далеч от нас,задръстените бастуни?
- прокурор
kolegata написа:i aleksandyr i asen vodenicharovi gi poznavam lichno i dvamata sa profesionalisti s kachestva , koito polovinata ot foruma nqmat , taka che stiga ste gi pluli. kogato edin chovek kato asen e kadyren toi ste raste v jerarhiqta , a stajyt koito ima kato jurist mu pozvolqva, vqrno pomognato e malko , no puk e strahoten chovek i sydiq i go zaslujava tova mqsto v SGS. sto pyti predpochitam nqkoi kato nego otkolkoto sluchaino dobral se zloben kompleksar, koito ima da vrysta na celiq svqt kato vsichki koito samo pluete bez dori da poznavate horata.
Ало, колегата, ако обичате слагачите малко по-натам!
Какво стана сега? Тия, които играят честно и имат принципи, са злобари и комплексари. Така ли стана? А вие глезльовците с бибероните сте отракани?! Кой си ти, бе ............? Ти ли ще кажеш кой залсужава място и кой не заслужава?! Ти ли ще преценяваш кой е злобар и кой не? Ех, колко бой има в теб. Преставям си те какъв си мушморок
От цялата дискусия, не разбрах само какъв е тоя Асен Воденичаров?! Работил или въобще; правил ли е нещо без връзките на татко си?
А оная с "разликата между поръчка и изработка", която се нарича адвокатка, да ходи да ги говори тия на стажантите си! Много сме печени, а, адвокат Димитрова? Ей, големи играчите сте!
Ама защо, като сте толкова, големи защитавате статуквото?! Май ви е страх от честните и истинските, които един ден ще вземат своето, защото в момента на много ключови позиции са клоуни, малоумници и хора без морал. Примери, колкото искаш ... мога и поименно.
Същото е и в адвокатурата, адвокат Димитрова. Там, няколко адвокатски фирми (благодарение на връзките си) правят каквото си поискат. Но, ще мине и това! Колкото повече млади, надъхани и амбициозни, толкова по-добре за България.
На всички, които се възмущават от постъпката на Воденичрови, ще кажа: Продължавайте да вярвате и не спирайте да се борите. Нулева толерантност към връзкарите и корупцията!
- Гост
Anonymous написа:kolegata написа:i aleksandyr i asen vodenicharovi gi poznavam lichno i dvamata sa profesionalisti s kachestva , koito polovinata ot foruma nqmat , taka che stiga ste gi pluli. kogato edin chovek kato asen e kadyren toi ste raste v jerarhiqta , a stajyt koito ima kato jurist mu pozvolqva, vqrno pomognato e malko , no puk e strahoten chovek i sydiq i go zaslujava tova mqsto v SGS. sto pyti predpochitam nqkoi kato nego otkolkoto sluchaino dobral se zloben kompleksar, koito ima da vrysta na celiq svqt kato vsichki koito samo pluete bez dori da poznavate horata.
Ало, колегата, ако обичате слагачите малко по-натам!
Какво стана сега? Тия, които играят честно и имат принципи, са злобари и комплексари. Така ли стана? А вие глезльовците с бибероните сте отракани?! Кой си ти, бе ............? Ти ли ще кажеш кой залсужава място и кой не заслужава?! Ти ли ще преценяваш кой е злобар и кой не? Ех, колко бой има в теб. Преставям си те какъв си мушморок
От цялата дискусия, не разбрах само какъв е тоя Асен Воденичаров?! Работил или въобще; правил ли е нещо без връзките на татко си?
А оная с "разликата между поръчка и изработка", която се нарича адвокатка, да ходи да ги говори тия на стажантите си! Много сме печени, а, адвокат Димитрова? Ей, големи играчите сте!
Ама защо, като сте толкова, големи защитавате статуквото?! Май ви е страх от честните и истинските, които един ден ще вземат своето, защото в момента на много ключови позиции са клоуни, малоумници и хора без морал. Примери, колкото искаш ... мога и поименно.
Същото е и в адвокатурата, адвокат Димитрова. Там, няколко адвокатски фирми (благодарение на връзките си) правят каквото си поискат. Но, ще мине и това! Колкото повече млади, надъхани и амбициозни, толкова по-добре за България.
На всички, които се възмущават от постъпката на Воденичрови, ще кажа: Продължавайте да вярвате и не спирайте да се борите. Нулева толерантност към връзкарите и корупцията!
Ти си голям образ,бе,братче! Давай все така! Поздрави!
- прокурор
Михаела, ами за тебе кой ще гарантира че можеш да даваш оценки кой бил светла личност? Според мен пък, щом това е светла личност за тебе, ти си кръгла нула. Кой е прав от нас? За това се правят конкурси - не са идеални, но поне е нещо. Там повечко хора да решат тоя комсомолец, светла личност ли е или не е. И на запад конкурсите се опорочават, но се създават доста обективни пречки за това - иска се стаж, да няма роднинство по пряка линия и т.н. А наште изкуфели пенсионери във ВСС, защото ги мързи и плюят на общественото мнение, не могат да се потрудят да го бутнат дори с конкурс синчето.
- Гост
- гост
- гост
|
|