начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Има ли съд и прокуратура ? НЯМА - ИМА ТЪРТЕИ !

Дискусии на тема съдебната власт в България

Мнениеот gudio » 07 Юни 2007, 18:27

del.
Последна промяна gudio на 06 Ное 2007, 13:52, променена общо 1 път
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот oho_boho » 07 Юни 2007, 19:48

Едно е да ти "замирише", друго е да "вкусиш"! А ти явно си бил в ролята на "сервитьора", т. е. "посредника" между "готвача" и "клиента"!
Наистина, има поръчкови магистрати, които трябва да бъдат изхвърлени. Но явно - "не му е дошло още времето"!
oho_boho
Потребител

Мнениеот gudio » 07 Юни 2007, 19:56

:del.
Последна промяна gudio на 06 Ное 2007, 13:52, променена общо 1 път
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 07 Юни 2007, 19:59

Нищо - идва славна бодра смяна - Пламен Николов например, известен като "адвокат Николов", дано за тях бъде по-нормална "работната среда" :wink:
А Пенчев не следва да се прави на луд, защото за 7 години, ако не е видял, чул, помирисал корупция в местоработата си - това са очевидни глупости или човекът е някакъв "розов очиларко", нещо не е наред, за да ни баламосва с такива изявления.
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот oho_boho » 07 Юни 2007, 20:32

Виж, gudio, трудно е да се говори за морал, когато си бил в ролята на "сервитьора", нали? А пък и не е редно! Тъй че по-добре е да говорим за отвлечени правни теми, че ми идва да тегля една м... на цялата скапана система. Наглеци много и бездушни позьори колкото щеш! Но има и страхотни хора, а за тях си заслужава да се боря!!!!!
oho_boho
Потребител

За Мартин Борилски

Мнениеот de_anima » 12 Юни 2007, 15:05

Здравейте, най-напред искам да кажа, че не съм юрист, но в случая това наистина няма значение!!! Защото днес седях на 5м. от въпросния Георги Желязков, разказаха ми цялата история около смъртта на Мартин Борилски и това толкова ме вбеси, шокира и не знам как още да го нарека, че се върнах в офиса ни и изчетох всичко, което на бързо намерих в нета. Доколкото разбирам, вината на тези 2-ма боклука е повече от очевадна. Извинете, но няма нужда да си юрист, за да знаеш че днк-анализ с такъв резултат е НЕОСПОРИМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ВИНА! Да не говорим за всички останали улики. Аз съм човек, който не може да разбере нито да търпи несправедливост, който вярва, че винаги има начин да промениш нещо! Много е идеалистично а? Е, като за начало Ви предлагам на всички да отделите малко време за разсмисъл и дискусии тук и навсякъде за това! Срам ме е, че живейки последните 5год. извън БГ дори не съм чувала за това!
Нека да говорим за това, нека не позволяваме да утихне и премине и въпросните 2 .... боклука да се разхождат спокойно! Нека ги гледат всички и сочат с пръст, нека всеки ги кълне, обижда, нека почувстват възмездието в лицето на всеки човек! Аз лично....като го видя някъде пак, ще ливна собствената му бира в психопатичната му физиономия! А лицето му не бих забравила никак!
de_anima
Нов потребител

Предишна

Назад към Съдебна власт